26/04/2023 in FP, Uncategorized

Som seu de l’FP Challenge!

Un any més, el Ferran Tallada participarà a l’FP Challenge, però amb l’honor afegit que aquest any el nostre institut serà una de les seus de la trobada.

Els FP challenge són hackatons impulsades per EmprènFP, el programa d’innovació educativa de la Direcció General de Formació Professional del Departament  d’Educació, distribuïdes al llarg de territori Català, de petit format i autogestionats pels centres que conformen l’equip. Aquests esdeveniments es centren en la ideació i cerca d’una proposta de valor vàlida pel repte que es llença. Un repte que gira entorn dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 i que s’han de resoldre aplicant metodologies de Design Thinking que promou l’emprenedoria, la creativitat, la presa de decisions i el treball en equip entre els participants.

D’aquesta forma, l’alumnat del Ferran Tallada i l’alumnat del Centre Bemen3, l’Institut Joan Brossa, l’Institut La Pineda i l’Institut FP Sant Cugat, hauran de resoldre al llarg de la jornada un repte que proposarà l’empresa TMA Tecnologia Medi Ambient.

A més, comptarem amb la presència de Marja Huiskamp, la Chief Communications Officer de Barcelona Health Hub, que ens acompanyarà amb la seva ponència: “Des de la idea fins l’èxit”.

Arriba el dia!

Amb tot a punt i ben preparat, els 4 grups participants ens vam reunir a la sala d’actes per dur a terme el repte plantejat.

Els grups participants i els guanyadors
Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!