04/05/2023 in APSD

Premi Pla de Mesures Innovació a l’FP

El nostre institut s’ha presentat aquest curs a la 12a edició del Pla de Mesures Innovació a l’FP amb un projecte dut a terme des del MP07 UF3. Aquesta convocatòria és un projecte impulsat per la Fundació BCN Formació Professional que té com a objectiu principal fomentar la innovació i la qualitat del sistema de Formació Professional a la demarcació de Barcelona dotant d’un ajut econòmic els projectes educatius de caràcter innovador premiats.

Així doncs, des de la Fundació FP i la Comissió de Valoració s’ha resolt favorablement a concedir un ajut econòmic de 800 euros a l’Institut Ferran Tallada pel projecte: “Co-aprenentatge intercentres i treball en xarxa en suport de les persones en situació de dependència” l’objectiu del qual és fer una diagnosi i detectar les necessitats en les residències per tal de fer unes dietes més variades i més atractives.

El cicle d’Atenció a Persones en Situació de Dependència, des del MP07 UF3, ja ha començat a treballar conjuntament amb l’Institut dels Aliments en el projecte.

Enhorabona!
Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!