04/05/2023 in ESO

Ens visita la delegació portuguesa

Aquesta setmana ens acompanya una Delegació de Portugal conformada per 4 professores i 8 alumnes d’entre 12  i 15 anys, del municipi portuguès de Arraiolos a la regió d’Alentejo. Aquesta visita forma part del programa Erasmus+ i estaran amb nosaltres durant 3 dies observant  i participant en les diferents activitats que alumnat i professorat del Ferran Tallada han preparat. 

Us detallem l’experiència!

Dia 1

Ha estat un matí ple d’emocions i bons moments en què hem pogut compartir experiències i coneixements. L’alumnat de 4 de l’ESO i la seva professora Pilar han preparat com a introducció prèvia a la visita als búnquers del Carmel, una classe sobre la Guerra Civil, i un anàlisi del Guernica, aprofitant el gran mural que tenim al pati. Després hem visitat l’emplaçament on són els búnquers.

Al final del matí hem anat a la Sala d’Actes on l’alumnat de Portugal i la seva professora Mar ens han explicat el més característic de la seva regió, i han proposat un Kahoot que l’alumnat del Ferran Tallada de 3r i 4t de l’ESO ha gaudit molt.

Dia 2

El segon dia de la visita portuguesa hem fet una activitat conjunta amb els grups de 3r d’ESO sota el nom: “Enchufémonos a la Vida”

 

Dia 3

I el darrer dia de la visita, amb la professora Yolanda de 3r d’ESO, ens hem endinsat dins la vida i obra de Gaudí a la vegada que hem gaudit de l’experiència en 4D “Vine a descubrir Gaudí d’una forma diferent” a l’espai exposició.

Després, hem completat junts i juntes el dossier l’alumnat Erasmus+ de la Delegació de Portugal i l’alumnat del Ferran Tallada.

 
Finalment, hem celebrat un pica-pica a les carpes de l’institut que ens ha servit per acabar de compartir anècdotes d’aquests dies i acomidar-nos dels nostres nous amics de Portugal.
Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!