09/05/2023 in APSD, FP

25es Jornades Esportives Jocviu

Des del Grau Mitjà d’Atenció a Persones en Situació de Dependència, hem col·laborat un curs més amb l’associació Jocviu, entitat que potencia i promociona la pràctica de l’activitat física, motriu i sensorial de totes les persones, amb especial atenció a les persones amb discapacitat, vetllant per la inclusió i el benestar.

Per una banda, els grups de 1r A i 2n Matí d’APSD vam donar suport a les 25es Jornades “Una Escola per tothom” que es van celebrar a la Mar Bella i a Can dragó el mes de març. Són unes jornades ludicoesportives que utilitzen el joc i altres activitats motrius i d’expressió amb l’objectiu de sensibilitzar tots i totes les participants sobre les diferents realitats de la nostra societat potenciant valors com la diversitat, el respecte i la tolerància.

Per altra banda, l’alumnat de 1r B va acompanyar la setmana passada l’activitat “Jugar és un dret”, impulsada des del pla comunitari del Poble Sec. Aquest cop va ser al Camp de Futbol de la Satàlia i vam poder conèixer i jugar amb 250 infants de diferents escoles del barri.

Si voleu saber més sobre l’associació Jocviu, podeu visitar la seva web aquí.
Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!