13/05/2024 in ESO

Concurs de lectura en veu alta

El nostre alumnat de 4t d’ESO ha participat al XX Certamen Nacional Juvenil de Lectura en Veu Alta que organitza la Fundació Enciclopèdia Catalana amb l’objectiu de promoure la literatura i la llengua catalana per mitjà de la lectura compartida en veu alta.

Ja fa alguns anys que participem en aquest concurs i, un any més, estem molt orgullosos del nostre alumnat que va assistir a la trobada que enguany es va fer al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i on van demostrar que són uns grans lectors.

Si voleu seguir el certamen de més a prop, trobareu tota la informació a la pàgina oficial de Lectura en Veu Alta
Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!