17/05/2024 in Batxillerat, Blue School

Laboratori de Mar

Visita al Museu Blau i al Port de Barcelona

L’alumnat de Batxillerat del Ferran Tallada ha fet una visita al Museu Marítim i, un cop a la bocana del Port de Barcelona, han participat en un taller d’anàlisis de diferents variables físiques, químiques i biològiques de les aigües del Port on han seguint aprofundint el seu coneixement sobre els mars i els oceans.

Procés d'acreditació "Blue School"

Ha estat una activitat molt enriquidora que forma part del procés del Ferran Tallada per rebre l’acreditació Blue School, un projecte de la Unió Europea per educar en l’anomenada economia blava, que busca construir una nova generació sensible a les qüestions mediambientals i al patrimoni marítim, i que encaixa amb els trets d’identitat del nostre institut.
Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!