24/05/2024 in Guia Medi Natural

Creació d’una ruta de senderisme

Pràctica de creació d'una ruta de senderisme

L’alumnat de Guia en el Medi Natural i el Temps de Lleure ha participat en un guiatge de senderisme pel Papiol.


Un alumne ha dissenyat l’activitat plantejant una ruta de teambuilding per a una empresa d’informàtics, amb l’objectiu de fer cohesió de grup per millorar la confiança entre els treballadors a partir d’una activitat grupal que combini esport i natura.

Aquest tipus de sortides serveixen per posar en pràctica tot l’après a la vegada que l’alumnat pot anar introduint-se en el seu futur ofici.Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!