28/05/2024 in Educació Infantil

Marxem de colònies!

Convivències Educació Infantil FP 2024

Marxem uns dies de colònies!

A principis de maig l’alumnat d’Educació Infantil, tant els grups de 1r com els grups de 2n, vam tenir l’oportunitat de marxar de colònies per passar tres dies de germanor, aprenentatges, formació i diversió.

Ens vam allotjar en un alberg juvenil situat en un entorn idíl·lic enmig de la natura perfecte per a desenvolupar tot el que teníem previst. Vam començar amb unes dinàmiques de presentació i diferents activitats i jocs per fomentar la cohesió de grup i la coneixença entre nosaltres, donat que érem diferents grups.

Activitats i dinàmiques de grup

Cada grup va preparar unes activitats que van ser molt ben acollides. Tothom va participar també amb moltes ganes dels diferents tallers i formacions que van venir a oferir persones formades i expertes en diferents àmbits relacionats amb els mòduls que es treballen al llarg  d’aquests dos anys en el cicle d’educació infantil i que van resultar tot un èxit: “Descobreix el meu món”, “Animació infantil i teatre”, “Sexualitat i gènere”, “Batucada” i “Joc i moviment”.

Ja per acabar, el darrer dia es van dur a terme unes dinàmiques de cloenda per acabar de reforçar la cohesió de tot el grup, on cadascú va rebre un sobre amb missatges bonics després d’aquests dies compartits on, de segur, han sorgit noves amistats. L’alumnat va agrair l’oportunitat d’haver pogut realitzar aquestes jornades, que van gaudir i aprofitar plenament.
Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!