09/05/2024 in FP, Integració Social, Mediació Comunicativa

Parlem de l’abús sexual infantil

Fa uns dies, la Clàudia Campillo va compartir amb tots els grups d’Integració Social i de Mediació Comunicativa de l’institut la seva dolorosa vivència amb l’ASI (Abús Sexual Infantil). Va exposar les horribles dades i ens va aportar maneres d’abordar-lo.

És una xerrada que hem estat preparant des de la comissió de gènere durant aquest curs amb molta cura, dedicació i implicació, i va acabar amb l’excepional posada en escena del poema “Canicas” de la Judith Teres, alumna de 2n d’Integració Social del grup de matins B, interpretat per la Mün Kanfach (alumna de 1r de Mediació Comunicativa), narració d’un testimoni en primera persona víctima d’ASI. 

Us deixem amb un parell de moments de la interpretació, excel·lentment executada i plena d’emotivitat.
Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!