06/05/2024 in Batxillerat, Blue School

Commemorem el Dia Mundial dels Oceans

L’alumnat de Batxillerat del centre està preparant la celebració del Dia Mundial dels Oceans (World Oceans Day 2024), que es commemora el 8 de juny amb l’objectiu de recordar la necessitat de preservar els nostres mars i oceans i protegir-los de la contaminació i de la sobreexplotació pesquera.

 

Recerca i creació d'infografies

En aquest sentit, l’alumnat ha creat una sèrie d’infografies sobre diferents temes relacionats amb els mars i els oceans amb les quals han plasmat tot el coneixement extret a partir d’una extensa recerca a internet, documentació i vídeos  amb l’acompanyament del professor.

L’institut vol col·laborar així a donar a conèixer a tota la comunitat educativa la importància dels mars a les nostres vides i al nostre planeta, a la vegada que ens volem implicar en la seva protecció. El projecte forma participa amb aquest projecte a l’STEM Discovery Campaign 2024, una iniciativa internacional que presenta activitats en els camps de les ciències, tecnologies, matemàtiques i enginyeria, coneguts en el seu conjunt com STEM.

Xarxa Blue Schools: educant en l'economia blava

La iniciativa forma part, a més, de la voluntat de l’institut -dins el marc del nostre tret d’identitat de Compromís amb la Sostenibilitat i el Medi Ambient– per a formar part de la xarxa Blue Schools, un projecte de la Unió Europea per a introduir el principi de l’”economia blava” a l’educació escolar per tal de construir una nova generació sensible a les qüestions mediambientals, el patrimoni marítim i el desenvolupament econòmic sostenible de les zones costaneres.
Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!