02/07/2024 in ESO

Graduació de 4t d’ESO

Celebrem la graduació de 4t d'ESO

El passat divendres 21 de juny vam celebrar l’acte de graduació de l’alumnat de 4t d’ESO a la Sala d’Actes de l’institut. Els van acompanyar els seus familiars i professorat per compartir aquest moment de celebració del final de l’etapa d’educació obligatòria.

L'última promoció d'ESO de l'institut

Va ser una gran festa i un comiat inoblidable, com solen ser-ho les nostres festes de graduació i volem donar l’enhorabona a tots i totes les estudiants per l’esforç fet durant aquests anys. Tambe desitjar-los molta sort en el nou camí que inicien ara.

FELICITATS!

Però aquest any hi havia una emotivitat afegida, ja que aquests alumnes són l’ultima promoció de l’ESO a l’Institut Ferran Tallada, que ara comença una nova etapa com a un institut d’estudis postobligatoris centrat en graus de serveis a la comunitat i l’esport de la formació professional.

Nova etapa com a centre d'ensenyament professional

Així, l’institut se centra a partir d’ara en la seva oferta formativa de graus de formació professional centrat en les famílies esportives i de serveis a la comunitat, dos àmbits amb què el centre compta amb una àmplia experiència.

–> Veure tots els graus formatius que oferim

L’institut també manté el Batxillerat i el Batxillerat Esportiu, una modalitat d’estudis aquesta darrera amb la qual vam ser pioners a Catalunya i Barcelona i que gaudeix d’una gran acceptació, ja que permet aconseguir una doble titulació en només tres anys.
Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!