22/05/2023 in FP, Guia Medi Natural, SOS

VI Intersalvament en espais aquàtics naturals

Aquest any, l’institut Ferran Tallada juntament amb l´institut Bastida i l’institut Agustí Serra han organitzat la VI Intersalvament i III Catskills d’Espais Aquàtics Naturals, que va tenir lloc el passat divendres 12 de maig a la platja del Coco de Badalona. Aquesta competició anual dóna l’oportunitat a l’alumnat de tot el territori català de trobar-se i posar a prova les habilitats adquirides durant el curs.

Del Ferran Tallada han participat 4 alumnes del cicle final de Salvament i Socorrisme: Aone Landa, Pol Garcia, Jan Farnés i Joel Gámez, que han fet una gran actuació. Cal destacar els resultats d’Aone Landa que s’ha coronat campiona de Catalunya de la prova “Córrer-nedar-córrer”. També ha quedat en segona posciió a la prova de la taula, i l’equip ha aconseguit la medalla de bronze en el relleu mixte de rescat.

A més, al ser part de l’organització, els i les alumnes del CFGM Guia en el Medi Natural i Temps de Lleure  del nostre centre han pogut participar com a voluntaris. Com cada any, han estat acompanyats per la nostra Coordinadora d’Esportistes, Laura Flaqué.

IMG_6770

Felicitats a tots i totes per l´esforç!
Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!