08/06/2023 in Batxillerat, ESO, Internacional

Visita de la Delegació Suïssa

A principis de juny vam donar la benvinguda a la Delegació Suïssa, conformada per docents de l’institut Kantonsschule Enge de Zurich. El professorat d’ESO i de Batxillerat, Pilar Hernando i Albert Hoyo, van preparar dues sessions molt dinàmiques i engrescadores en les quals van participar tant l’alumnat del Ferran Tallada com el professorat convidat.

Vam parlar de literatura, vam llegir, vam comentar poemes, vam parlar sobre la Guerra Civil, i vam editar conjuntament un text per treballar les normes ortogràfiques. Però sobretot, vam crear les bases per a un futur intercanvi entre el nostre alumnat i el de l’institut suís.
Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!