28/06/2023 in ESO, Uncategorized

Graduació de 4t d’ESO

Ferran Tallada, Institut public Barcelona

El passat 20 de juny vam acomiadar l’alumnat de 4t d’ESO amb una festa de graduació que vam celebrar a la sala d’actes de l’institut. Moltes famílies van assistir a la festa on també van poder gaudir d’un recital preparat per unes alumnes.

Els nostres millors desitjos a aquesta promoció 2023! Us desitgem molta sort en  la vostra pròxima etapa, tant els i les qui seguireu el vostre camí formatiu al Ferran Tallada com als qui empreneu noves aventures en un altre lloc. Enhorabona!
Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!