13/07/2023 in Batxillerat, ESO

Editem el nostre propi llibre!

Estem molt contents i orgullosos de poder informar que ja tenim el nostre primer llibre “Polsims d’Art!!

És un recull d’escrits que va fer l’alumnat de l’institut en motiu de la Diada de Sant Jordi. Contes, poesies i escrits que mostren el gran talent que tenim al Ferran Tallada. Ja en el seu moment, pel dia de Sant Jordi, van estar exposats als passadissos de l’institut i també amb un enquadernat a disposició de l’alumnat per a que el pogués gaudir, però a partir d’ara també el podem compartir amb tothom gràcies a la seva edició.

Són moltes hores d’esforç i de creació que esperem us agradi tant com a nosaltres.

Enhorabona alumnes!

 

Us convidem a recordar com vam celebrar el Sant Jordi aquest any al Ferran Tallada, una jornada que sempre vivim amb molta intensitat i il·lusió.
Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!