26/09/2023 in Erasmus, Internacional

Visita de la delegació de Suècia Erasmus

Programa Erasmus+ al Ferran Tallada

Fa uns dies vam rebre la delegació de Suècia, conformada per dues professores i la Coordinadora de la Fundació BCN FP, que han visitat el nostre centre com a referent Erasmus, un programa que promou l’intercanvi d’estudiants entre els estats membres de la Unió Europea, en l’ensenyament de Formació Professional en l’àmbit de Serveis a la Comunitat.  

El Ferran Tallada compta amb una llarga trajectòria en projectes europeus, iniciada l’any 1998. Així, hem participat i organitzat projectes Comenius, Lingua i Erasmus i hem obtingut diferents reconeixements així com moltes històries d’èxit. Si voleu saber més sobre el nostre projecte Erasmus i d’internacionalització cliqueu aquí.

Visita al centre Taller Sant Camil

Durant la trobada, la delegació sueca va aprofitar per visitar el Taller Sant Camil, un centre ocupacional que dóna atenció a persones amb discapacitat intel·lectual en edat adulta. L’activitat del centre es basa en dos serveis diferenciats: el Servei de Teràpia Ocupacional (STO) i el Servei d’Orientació i Inserció (SOI) mitjançant una atenció diürna de tipus rehabilitador integral a fi que els usuaris puguin assolir, dins les possibilitats de cadascú i a través d’un programa individual de rehabilitació, la seva màxima integració sociolaboral. A la vegada, Sant Camil treballa per la sensibilització de la ciutadania dels problemes i de les possibilitats d’aquest col·lectiu.

La delegació sueca va poder fer un recorregut pel centre i observar tota la feina que s’hi fa.
Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!