09/10/2023 in Guia Medi Natural

Primeres activitats Guia Medi Natural

Els estudiants del Cicle Mitjà de Guia en el Medi Natural i Temps de Lleure ja estan de ple en la realització de les diferents activitats que planteja el cicle. Si voleu saber més sobre l’organització curricular, podeu veure-ho aquí!

L’alumnat de 1r aprèn tècniques d’orientació

L’alumnat de primer ha començat a aprendre a orientar-se amb l’ajuda d’un mapa i una brúixola al mòdul de Guia de baixa i mitjana muntanya.

L’activitat l’hem dut a terme al propi institut, que gràcies a les vistes panoràmiques de les que gaudim, ofereix un escenari perfecte per a aquesta pràctica. L’alumnat ha fet la primera presa de contacte amb el terreny realitzant una triangulació per fixar on ens trobàvem dins el mapa. Això es fa situant 3 punts coneguts sobre el mapa i també sobre les vistes que podem veure a la imatge, una operació que resulta molt útil a la muntanya per saber en quin punt ens trobem.

També hem anat al Velòdrom d’Horta per practicar amb la bicicleta i conèixer més de fons les seves instal·lacions, visitar la pista de ciclisme de velocitat en pista i participar en una classe de bicicleta indoor.
Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!