18/10/2023 in EASE

Pràctiques d’atletisme

Dins el marc del mòdul professional 05, “Activitats físicoesportives individuals”, l’alumnat de 1r d’Ensenyament i Animació Socioesportiva ha estat realitzant unes pràctiques d’atletisme al Complex Esportiu Municipal La Mar Bella.

Pràctiques d'Ensenyament i Animació Socioesportiva

Per una banda, l’alumnat ha posat en pràctica la tècnica apresa sobre el salt de llargada.

També han treballat la velocitat de reacció per millorar la sortida d’atletime, la tècnica de sortida  (posicionament del cos) i després han fet sprints de 100 i 200 metres.
Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!