30/11/2023 in FP, Integració Social

Celebrem el 25N

En el marc de la setmana per a la visibilització del Dia Internacional per l’Erradicació de la Violència vers les Dones que se celebra cada any el 25 de novembre, els grups d’Integració Social van realitzar diverses activitats.

Per una banda, tots els grups del matí d’Integració Social van anar al PIAD de La Teixonera (Punt d’Informació i Atenció a les Dones) per a reflexionar sobre com construir vincles basats en el respecte, a càrrec de l’Eroteca.

Participem a Femifira

A més, els grups de primer de matí van assistir a FEMIFIRA, una fira d’eines pràctiques per assessorar sobre els diferents recursos i equipaments contra les violències masclistes, amb el suport del Centre Cívic del Carmel, creant uns estands a la plaça Salvador Allende conjuntament amb altres instituts.

Exposició a l'institut

Per una altra banda, vam crear a la planta 0 de l’institut Ferran Tallada una instal·lació (a la que aprofitem per a convidar a tothom), on es dóna espai per visibilitzar el nom de les dones assassinades durant aquest any 2023 i a més, es reprenen els missatges recollits de la instal·lació de curs passat del 25N en forma de pancartes.

Cal fer una menció especial al poema de la Judith, alumna d’Integració Social, que l’ha compartit amb tota la seva generositat.

 

Us animem a visitar la instal·lació, llegir i reflexionar!
Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!