14/12/2023 in APSD

Nadal a la residència Lepant

L’alumnat del grup de matí A de 1r d’Atenció a Persones en Situació de Dependència va visitar aquesta setmana la Residència Lepant, en una de les visites tradicionals que fem des del centre per preparar les festes amb els residents.

Primer vam fer un taller nadalenc...

Així, els i les estudiants van organitzar un taller de manualitats nadalenques on tothom va participar amb molts ganes i va fer volar la seva creativitat fent màscares i decoracions a partir de la forma de la pròpia mà.

...i vam acabar de festa cantant nadales!

Després d’una bona estona entretinguts amb les creacions nadalenques, ens vam animar a cantar nadales tocant diversos instruments tradicionals com la pandereta o les maraques, i realment es va crear un ambient divertit i festiu.

Com cada any, ens emportem un preciós record dels moments compartits, moltes gràcies!
Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!