15/01/2024 in Batxillerat, Internacional

Visitem París!

El passat 18, 19 i 20 de desembre, just abans de les vacances de Nadal, l’alumnat de 2n de Batxillerat va anar fins a París de viatge d’estudis, un viatge sempre molt esperat per totes les promocions. Allà vam visitar tots els monuments més emblemàtics com l’Arc de Triomf o la Torre Eiffel, sense oblidar la catedral de Notre Dame que està encara en fase de restauració després de patir un devastador incendi el 2019.

Un any més, ha estat una experiència fantàstica i, francament, inoblidable, on tant l’alumnat com el professorat que l’acompanyava han gaudit molt!
Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!