07/02/2024 in FP, Integració Social

Visitem l’exposició “Rere el Vidre”

El passat 25 de gener tots els grups de matí d’Integració Social vam tenir la sort de poder visitar l’exposició del Projecte Nius titulada Rere el vidre. Amb més d’un centenar de fotografies, Rere el Vidre mostra la relació entre famílies separades per la presó, una situació on tothom compleix condemna després d’una sentència, amb l’objectiu de reclamar la creença que cuidar és prioritari, tant dins com fora, i que cal defensar les bones pràctiques sobre l’exercici de la responsabilitat parental als centres penitenciaris.

L’Helena, amb la seva passió i capacitat, ens va transmetre la importància de dignificar el pas per la presó de les famílies de les persones preses. És un projecte que combina la sensibilitat i la potència de l’art i el joc amb la defensa dels drets humans de les persones.

A la pàgina web del Projecte Nius podeu trobar sobre l’exposició i hi podeu veure totes les fotografies exposades.

També podeu descobrir més sobre el Projecte Nius, qui són, quin és el seu objectiu i totes les activitats que fan.

https://www.projectenius.com/rere-el-vidre
Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!