24/04/2024 in Batxillerat, ESO, Tradicions

Sant Jordi 2024

El Sant Jordi és una de les nostres diades preferides i, com a tal, a l’institut duem a terme diferents activitats per a celebrar-lo.

Jocs Florals

Enguany no ha faltat el tradicional certamen literari dels Jocs Florals, on l’alumnat ha participat amb les seves creacions literàries. Compartim amb orgull els guanyadors d’aquest any 2024.

Exposicions i creacions

També hem gaudit d’una exposició al passadís amb Haikus escrits per l’alumnat de Creació Literària i amb fotografies fetes per alumnes de Comunicació Audiovisual. A més, hem pogut gaudir d’una mostra  de llibres escrits també per l’alumnat de Creació Literària, dels punts de llibre creats per l’alumnat de 4t d’ESO i de roses elaborades per alumnes d’FP Bàsica.

Gimcana per Gràcia

A més, el dia 23 d’ abril vam realitzar una gimcana amb tot l’alumnat de 4t d’ESO i del Batxillerat pels barris de Gràcia i l’ Eixample i vam gaudir  de la primavera, dels llibres i de les roses.
L’alumnat va visitar llibreries de la Vila de Gràcia i va passejar per les històriques places  de la Vila com la Plaça Revolució i la Plaça del Diamant.
L’alumnat de 2n de batxillerat  van visitar alguns dels escenaris de les lectures prescriptives com l’ Estació de França, la Plaça del Diamant o la Universitat Central de Barcelona.Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!