12/04/2024 in FP, Guia Medi Natural

Experiència a la neu

Sortida de l'alumnat de Guia en el Medi Natural

Fa unes setmanes ens vam desplaçar amb l’alumnat de Guia en el Medi Natural i Temps de Lleure fins l’estació d’esquí nòrdic de Lles de Cerdanya, que es troba a gairebé 2.000 m d’altitud, per endinsar-nos en el món de les raquetes de neu. L’activitat va consistir en fer una petita ascensió, que es va iniciar al refugi del Cap del Rec, durant la qual vam aprendre també el concepte d’allau i com salvar una persona que hagi quedat enterrada a la neu.

Construcció d'un iglú... i d'un ninot de neu!

Malgrat que no ha nevat massa aquest hivern, vam tenir la sort de trobar prou neu per poder fer tot el que teníem previst, fins i tot construir un iglú rus o com fer un refugi de fortuna –refugis improvisats en cas de situacions adverses- aprofitant una roca gran.

Com no podia ser d’altra manera en una excursió a la neu, no va faltar la construcció d’un home de neu.
Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!