11/03/2024 in FP, Integració Social, Mediació Comunicativa

Exposició 8M

Dins el marc de la celebració del Dia Internacional de les Dones, que se celebra cada any el 8 de març, s’han muntat dues exposicions a l’entrada i als passadissos de l’institut preparades per l’alumnat d’Integració Social i Mediació Comunicativa.

Més enllà dels estereotips

L’objectiu d’aquesta exposició és donar visibilitat a les dones i persones trans dins del món de l’esport. L’ exposició ha estat pensada per la comissió de gènere i creada per l’alumnat de primer d’Integració Social  en col·laboració amb l’alumnat de cicles esportius.
 
Entre aquestes dones també hi trobareu la nostra cap d’estudis adjunt Ensenyaments Esportius Laura Flaqué, exnadadora olímpica, i podreu descobrir més sobre la seva trajectòria com a dona esportista d’èlit als anys 70 i 80.

Dones d'altres capacitades

L’objectiu d’aquesta exposició que ha realitzat l’alumnat de 2n de MECO és visibilitzar i sensibilitzar les dones d’altres capacitades i que hi hagin evolucionat fins a l’èxit com qualsevol altra persona. Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!