13/02/2024 in ESO

Visita a l’exposició Intel·ligència Artificial

ESO Visita Expo Intelligència Artificial

Amb l’alumnat de 4t d’SO del Taller de Literatura vam anar al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona a veure l’exposició Intel·ligència Artificial, una exposició sobre la història, el funcionament, les possibilitats creatives i els reptes ètics i legislatius de la intel·ligència artificial, així com els reus riscos.

Durant la visita vam poder experimentar amb la IA en primera persona a través de diverses instal·lacions interactives on podíem des d’olorar les flors d’un arbre extingit al segle passat fins a posar veu a una composició musical creada amb IA. A més de ser amena, l’exposició ens va fer reflexionar sobre l’ús que fem de tota aquesta tecnologia així com obrir el debat sobre com es desenvoluparà els pròxims anys.

També vam aprofitar per visitar la llibreria La Central del Raval, una llibreria especialitzada en humanitats i ubicada en un espai preciós que abans era la Capella de la Misericòrdia. Després vam anar a la Plaça dels Àngels i vam començar a escriure algunes distòpies per al Taller de Literatura.

Podeu visitar la web de l’exposició aquí.
Utilitzem "cookies" en aquest web per a millorar la seva experiència d'usuari. En fer clic a qualsevol enllaç d'aquesta pàgina vostè està donant el seu consentiment per a que utilitzem "cookies" i accepta la política de privadesa.
Estic d'acord!